16 Eylül 2010 Perşembe

DOĞUMGÜNÜ CUPCAKELERİ VE KURABİYELERİ

Sanırım bu kez arayı fazla uzatmadan geldim :) Bir kaç gündür oldukça yoğun günler geçirdim. Bitti mi yoğunluk , hayır... Hatta yoğun geçecek bir güne daha başlamak üzereyim. Bu durumdan şikayetçi miyim , hayır , asla. Tam tersi hoşuma gidiyor. Bana göre değil çünkü boş olmak,iş yapmamak,hazıra konmak. Çalışıp , üretmeyi seviyorum ben. Yerimde duramıyorum :)

Aslında daha fazla yazmak geliyor içimden hep ama uzatmanın da alemi yok :)
Bu cupcake ve kurabiyeler Dila'nın kreşinde kutlayacağı 4.doğumgünü partisi için hazırlandı. Dün teslim edildi. Cupcakeler Dila'nın annesi Selda hanım tarafından bu modelde istenince zevkle hazırladım.
Browni tarzı kek , Dila'nın isteği üzerine çikolatalı krema ve parça çikolata ilavesi ile hazırlandı.

Dila arkadaşlarına dağıtsın diye D harfi şeklinde vanilyalı kurabiyelerde hazırladım. Parti sonunda armağan edilmek üzere ise minik kavanozlarda bonibonlar hazırladım. Ayrı bir ürün olduğu için farklı bir postta yayınlamaya karar verdim. Yani sıradaki post kavanozda hediyelikler :)
Akşam Selda hanım arayıp herşeyin çok güzel olduğunu,çocukların ikinci sefer cupcake istediklerini ve hafif lezzetin herkes tarafından beğenildiğini söylemesi ise işin en keyif verici tarafıydı sanırım.
Dila ; mutlu , sağlıklı , huzurlu , başarılı yıllar diliyorum sana tüm kalbimle....