15 Nisan 2009 Çarşamba

GÜLLÜ PASTA

Oldukça uzun bir aradan sonra merhaba. Bu uzun araya neler neler sığdı yaşamımda. Acı kayıplar,sevinçler,kazalar yaşadım.
Geçtiğimiz pazar aynı günde iki cenaze birden kaldırdık :( birisi amcamız diğeride amca kadar yakınımız olan komşumuz. İkisinide aynı gün ve ikisinide kalp krizinden kaybettik. Allah mekanlarını cennet eylesin.
Ufak bir ev kazası geçirdim ve ayak bileğimde açık bir yara oluştu. Yürümek ve hatta ayağımı hareket ettirmek bile işkence haline geldi benim için. Neyse ki son iki gündür daha iyiyim.
Sevincime gelirsek ; yeniden anadolu yakasına taşındık ve daha öncede bahsettiğim gibi oğlumla birlikte artık evdeyiz :) evde zaman nasıl çabuk geçiyor anlamıyorum bile :)
Veeeee bu güllü pastaya gelecek olursam 24 şubat Kamer halamın doğum günüydü. Onun için sürpriz olaraka hazırlandı. İlk kez pasta sahibinin gerçekten hiç haberi olmadan partiyi gerçekleştirebildik tüm aile olarak :)
Parti sonunda halam tüm çiçekleri,kelebekleri ve yaprakları toparlayıp bir sepet içine yerleştirdi. Nasıl güzel oldu anlatamam. Pastamızın içi çikolatalı pandispanya , çikolatalı krema ve vişneden oluştu. Kendimi övmek gibi olmasın ama hala tadı damağımda :)
Halacım bir kez daha iyi ki doğdun. Birlikte daha nice yıllar geçirmek ümidiyle. Seni çok seviyorum.