19 Ekim 2009 Pazartesi

DİŞ BUĞDAYI PASTASI VE KURABİYELERİ - EMRE & CAN

Oldukça uzun bir aradan sonra nihayet merhaba. Aradan geçen bu uzun dönemde kaç defa bu yazıyı yazmak için bilgisayar başına oturup geri kalktım inanın bilmiyorum. Ama olmayınca olmuyormuş bunu öğrendim.
Yokluğum sırasında sürekli beni arayan , mail ve sms atan tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim. Yokluğumun farkedilmesi güzelmiş :)

Bu şirin pastanın hikayesine gelecek olursam Emre ve Can ikiz kardeşler. Anneleri Ayça hanım ile diş buğdayı partilerinden bir kaç gün önce görüşüp siparişini netleştirmiştik. Ayça hanım daha önceden hazırladığım diş buğdayı pastasını çok beğendiğini ve onun gibi bir pasta istediğini söyledi. O pastada sonradan üzerine serptiğim renkli şekerleri serpmeyi unuttuğumu pastayı kutusuna koyduktan sonra farkettim ve hemen şekerleri ekledim :)
Pasta içeriğimiz kakaolu pandispanya , bitter çikolatalı ganaj krema ve bitter çikolata kaplı bütün antepfıstığından oluştu.

Kurabiyeleri ise kakaolu ve vanilyalı olarak hazırlandı.

Aşağıda gördüğünüz şirin çantasında kurabiyelerini teslim ettim. Emre ve Can kardeşlere inci gibi dişler ve sağlıklı bir ömür diliyorum.

Ayrı kaldığımız dönemde yaptığım tüm çalışmalarımı hızla ekleyeceğim. Şimdilik görüşmek üzere,hoşçakalın.