30 Haziran 2008 Pazartesi

ZEYNEP ADA VE KATSAN GIDA BULUŞMASI

Herkese merhaba... Umarım hepinizin hafta sonu eğlenceli ve güzel geçmiştir. Ben cumartesi günü 2 adet pasta teslim ettim ve pazar günüde 50 kişilik bir nişan pastası teslim ettim. Oldukça yorucu ama bir o kadar da eğlenceli zaman geçirdim. Şimdi hani fotoğraflar diyeceksiniz ama henüz gerekli düzenlemeleri yapmak için fırsatım olmadı.
Üstelik şimdi daha önemli bir konuyu duyurmak için buradayım. Geçtiğimiz hafta Katsan Gıda yetkilisi Ümit hanımdan bir mail aldım. Fuarda standlarında Zeynep Ada olduğundan bahsetmiş , fotoğraflarıda yayınlamıştım burada. Ümit hanım benim blogumda Katsan Gıda'dan bahsettiğimi görmüş ve Zeynep Ada'nın da katılacağı bir çay partisine beni davet etmek istediğini söyledi. Şeker hamuruna ilgi duyan arkadaşlarımı da davet edebileceğimi ekledi. Az önce yaptığımız telefon konuşmasında buradan duyuracağımı söylediğimde de çok sevindi.
Şimdi 26 temmuz 2008 tarihinde Anadolu Yakası - Fenebahçe veya Kalamış'ta öğleden sonra saat 16:00 dan sonra yapılacak çay partisine katılmak isteyen arkadaşlarım bana esrakars@gmail.com adresinden ulaşabilirler. Katılacak olan arkadaşlarıma partinin yapılacağı kafenin adını mail yoluyla bildireceğim. Ancak bir ricam var. Bir takım hazırlıklar yapılacağı için lütfen gerçekten gelebilecek arkadaşlarım mail göndersin. Katsan Gıda'ya kişi sayısı bildirmek durumundayım çünkü.
Evetttt haydi kızlar şimdi maillerinizi bekliyorum. Sevgiler....