2 Haziran 2008 Pazartesi

RÜYA'NIN BABY SHOWER PARTİSİ


Yeni bir haftadan ve aydan :) herkese merhaba. Efendim geçen hafta da bahsettiğim gibi geçtiğimiz cumartesi günü Rüya gelinin baby shower partisini gerçekleştirdik benim evimde. rüya gelin kim mi? Benim kardeşimin eşi olur kendisi , yani çok yakında ilk kez hala olacağım :)
Ailemizin ilk kız torunu gelecek.



Haftalar öncesinden parti tarihini , kim ne yapıp getirecek , kim ne hediye alacak vs gibi detayları Rüya'nın haberi olmadan organize ettik. Büyük günden bir gün önce model seçtiğim pastayı ne yazık ki straforda oluşan dengesizlik yüzünden yapamadım :( Cuma akşamı önceden pandispanyasını hazırladığım pastamı inşa etmeye başladım. İlerleyen saatlerde taaa Almanya'dan bir konuğum olacağını bilmeden evi de bir hayli dağıtarak :)
Neyse bütün aksaklıklara rağmen güzel bir parti oldu.

Pastanın içi çikolata ve çilekliydi. Browni tarzı bir pandispanya ile hazırladım. Yıldızları ve kenar süslemeleri parlatmak için gümüş ve pembe renklerde pearl dust kullandım.
Figüre gelince ; yine beğenmedim hiç yaptığımı. Neyse ki önümüzdeki cumartesi üstad bana ders vermeye gelecek :)


Bunlarda soframızda olan mamalar. Listeleyecek olursam ;

* Aydan ablam - İncir tatlısı
* Zeynep ablam - Meksika salatası
* Nilgün halam - Kırpık börek
* Kamer halam - Tiramisu
* Annem - Mayalı patatesli açma
* Kızkardeşim - Mercimek köftesi
* Neriman halam - Pizza börek
* Çiğdem - Makarna salatası
* Ben - Pastaaaa
* Ben - Taze patates salatası
* Ben - Acuka
* Ben - Cevizli ekmek

Ayyy ben ne çok şey yapmışım ayol :) sonuçta katılan herkesin katkılarıyla harika bir parti yapmayı başardık. Bu kadarla bitmedi. Bir baby shower partisi daha var önümde. Ben ona da hazırlanıp geleyim izninizle :)
Kısa not : Sayın Ayşenur hanım çatladın mııııı :))))