
* 250 tereyağı
* 80 gr pudra şekeri
* 2 çorba kaşığı pirinç unu
* 300 gr un
* 2 çorba kaşığı rendelenmiş mandalina çubuğu
* 60 ml mandalina suyu
* 75 gr çekilmiş fındık
* 60 gr bitter çikolata
* 3 çorba kaşığı hindistan cevizi
Oda ısısındaki tereyağı ve şekeri çukur bir kaba alıp mikserle 5 dk. çırpın. Elenmiş un,pirinç unu,mandalina kabuğu ve suyu,fındığı ekleyip yoğurun. Hamuru yarım cm kalınlığında ve 10 cm yüksekliğinde olacak şekilde merdaneyle açın. Bir parmak eninde hamurlar elde edecek şekilde bıçakla kesin. Yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 170 dereceli fırında 20 dk. kadar pişirin. Bisküviler pişip soğuduktan sonra benmari usulü erittiğiniz çikolataya yarısına gelecek şekilde batırın. Hindistan cevizine de buladıktan sonra çikolata donana kadar bekletip servis yapın.