Arzu ettiğiniz kadar karnıbahar,brokoli,havuç,bezelye,mısır,patates,turp,salatalık ve küçük domatesi ayrı ayrı haşlayın veya buharda pişirin. Hepsini karıştırıp sızma zeytinyağı ve limonla tatlandırıp servis yapın. Halamın önerisi dağılmaması için en son karnıbaharı ekleyin. Tabii resimdeki gibi kıvırcık yaprakları,dereotu ve taze nane ile süslemeyide unutmayın.
Sıradaki diğer tariflerse şöyle ;
* Kadayıf böreği
* Saraya Tatlısı
* Şambalı Tatlısı
* Yeşil poğaca
* Kırmızı biberli patlıcan salatası
* Sebze salatası
* Hamsili pilav
Ocak ayındaki günümüz Zeynep ablamda.Şimdiden menüyü hazırlamış.Sabırsızlıkla ocak ayını bekliyorum.